Browse By

Modele de mese extensibile

Modelul multifonctionnel Fabula de la tamos este dotat cu un sistem de ridicare cu Manivela, ce o transforma dintr-o Bayar masuta de cafea intr-o Masa pentru Patru persoane. Dimensiunile vente sunt: lungime 100-150 cm, latime: 63 cm, inaltime: 48-58 cm si Costa 440 RON en acest moment, redusa fiind de la 550 RON. Aceasta Moderna PIESA de mobilier este fabricata DIN PAL melaminat si este disponibila intr-o singura culoare, NUC. Modelul Fabula se livreaza Ambalat demontat, in cutii de carton, Cu Kit de asamblare, certificat de conformitate si o garantie de 24 de Luni. Scaunele asortate cu picioare de metal completeaza Perfect acest Set UNIC, Marca MODELA. Achizitioneaza-l Rapid pe site-ul nostru, Cu 899 Lei! Materialul rezistent este conceput contra factorilor de uzura, iar blatul de sticla incheie finisajul intr-o maniera luxoasa. Modelul cu Flori si petale raspandite de-a lungul mesei aduce o Nota de Leon si eleganta camerei in care este amplasata. Dimensiunile Care variaza in functie de cum este intinsa este un avantaj mai ales in camerele MICI sau aglomerate. O Poti desface cand ai Musafiri in vizita, iar in restul Zilei o Poti Tine fixa, pentru a economisi mai mult Loc. Mesele micrologicielle extensible se pot extinde, sau restrânge, în multe feluri, sensuri și direcții.

Modularitatea e apreciată Întotdeauna, Dacă ai nevoie de spațiu, te restrângi, Dacă te bucuri de Musafiri, te extinzi, e bénéfique ca o achiziție să o faci cu Gândul la mai multe situații posibile pe viitor și e bine să le potï face față. Modelele de mai jos au aprecierea MEA, NU SUNT PRODUSE de Noi, și nici nu intenționăm, doar Vreau să vă propun spre studiu, spre apreciere Dacă e cazul, și Alte soluții posibile pentru a mări sau micșora blatul unei. La Staer gasesti o Alta masuta de cafea ce poate fi extinsa atat PE lungime, cat si PE inaltime. Modelul Round sont un sistem de extensie PE inaltime Metalic, iar spatiul de luat Masa este mai generos decat cel oferit de modelul oferit de tamos. Astfel, stransa, masuta sont dimensiunile 79 x 79 x 48 cm, iar extinsa 158 x 79 x 79 cm si Costa 829 RON fara transport, iar livrarea se face en 5-21 zile. Aceasta PIESA de mobilier este realizata DIN PAL melaminat si este disponibila in Patru Culori: Negru, NUC Aida, wengé si prelucrare Bardolino. – De l`micrologicielle extensible moderne, du DIN sticla, du pe care le Poti folosi si à bucatarie. – Mesele micrologicielle extensible cu Design si MECANISME deosemorsure, care pot fi folosite PE post de masuta de cafea, in vivant si Care soi regleaza si PE inaltime; La Dedeman gasesti o Masa plianta Clasica, DIN PAL melaminat, Cu schelet din lemn, la pretul de 358 RON.

Extinsa, aceasta sont dimensiunile 93 x 164 x 78 cm. modelul patio este disponibil in trei variante de Culori: Natur, NUC si cires, astfel INCAT poate fi usor asortata mobilierului Tau si ISI va Gasi locul fie in Living, fie PE Hol, alaturi de un set de canapele sau pe post d e consola, pe care sa-TI Pui Cheile, telefonul mobil sau geanta, cand intri in Casa. – Mesele micrologicielle extensible clasice, care sunt, de Regula, asezate intr-un Colt al sufrageriei sau al livingului si desfacute doar la nevoie (o Masa Festiva cu multi invitati de pilda). Acestea reprezinta categoria folosita mai rar; Toamna aceasta ai cele mai bune oferte la l`extensibile, ca tu sa-TI creezi decorul de vis. fie ca te pregatesti de Aniversari sau vrei sa IEI gustarea cu CEI Dragi, Mesele MODELE sunt accesoriile doit-have DIN Casa. Detaliile cu Maro inchis si wvncc geoemtrice le creeaza un efect superbe, Gata sa acapereze privirile vizitatorilor.