Browse By

Modele de ii lucrate manual

MODELE II – gasiti aici II romanesti traditionale, manuel Lucrate, DIN Panza topita (Bumbac) ce se adreseaza turistilor Care doresc sa cumpere un suvenir cu spécifique romanesc; – II romanesti traditionale – II cusute Manual-ce se adreseaza Romanilor Care pleaca in strainatate si Care doresc sa faca cadouri la rude sau prieteni; – II romanesti traditionale – ce se adreseaza Doamnelor si domnisoarelor Care doresc sa se imbrace cu o Haina traditionala Romaneasca; – II romanesti traditionale – unele sunt cusute cu multa maiestrie, iar altele sunt tesute cu rabdare, manuel, dans razboiul de tesut; – II romanesti traditionale – II cusute Manual – Elegante, ce pot fi asortate la Fuste, Pantaloni eleganti, blugi etc.-dimensiuni: buste de 132 cm; 62 cm lungime. -Modelul DIN imagine sont 1.75 cm, 52kg si 87cm buste. -Daca produsul nu se afla in STOC, se poate realiza PE comanda. Dans acest fel, Poti comanda obiectul vestimentar Dorit, care va fi confiserie à PE masurile indiquer de tine. -Timpul de executie este de 7-10 zile. . Ai Garantia Calitatii si autenticitatii produselor. Fiecare articol vestimentar este lucrat si cusut Manual, Cu dragoste si pasiune in atelierul nostru DIN Breaza, Prahova. . Dupa ce ne asiguram ca produsul Dorit este PE placul Tau, acesta ITI va fi livrat prin curierat, in cel mai scurt timp, oriunde te-ai afla. Intr-o GOANA nebuna catre modernisme uitam, de multe ori, de stilul Traditional, uitam de imbracamintea de odinioara, de Lumea Satului, PE cand femeia traia si Cosea dupa legi nescrise, transmise de la Buni si strabuni, TRADITII mostenite prin simboluri puse PE Panza , semn cusute cu sfintenie, unde Natura Era CEA DIN Care se inspirau cel mai mult.

Exemplarele cusute manuel pe care VI le prezentam va ofera posibilitatea de alege IA care va reprezinta si v-a enchantée privirea si sufletcher UL. Tototodata, PE IA Romaneasca se Cosea foarte mult “rombul”, il foloseau cu entuziasm, deoarece aveau cunostinte despre acest semn, pentru a vietui in siguranta, demn, etc. “rombul – semnul taciunele al fertilitatii solului”. . De multe ori, orice impunsatura de AC Era un acte magique. Prin folosirea unei simbolism spécifique, PE maneci, la GAT, PE FATA sau spatele IEI, uneori se putea interprétation STArea interioara a femeii Care Cosea. Unele foloseau ca Simbol “Spirala” si putem presupune ca erau persoane Spirituale. “Spirala – Simbol de comunicare cu Cerul”, pe care coboara Energia, Forta kharakópos DIN univers ce le insufletea sufletcher UL, mintea si trupul. . Colectia cuprinde II cusute cu FIR de Bumbac, Dar ne bucuram ca avem posibilitatea da a va oferi si exemplare de o delicatete deosebita, Cu FIR de Matase naturala. . Ca tot vorbim de CER, Gasim un Alt Simbol si anume “Cercul”, ce reprezenta Cerul, Simbol ce nu-si avea originea numai en extérieur, ci si in Interior si Era transpus PE Panza de IE et aspectul vizibil al unei linisti interioare sau Spirituale, de fapt le Cerului asupra vietii.

Echipa Noastra ITI STA la dispozitie oricand cu informatii si sfaturi, astfel incat sa faci cea mai buna alegere pentru tine. IA cusuta Manuel Pune in valoare maiestria si inspiratia celei Care a creat-o, Dar Si rabdarea acesteia, realizarea unei Astefel de II Durand peste trei saptamani… Simboluri, destul de multe, au existat dintotdeauna PE finirons romanesti, mostenirea strabuna poate ca exista si in subconstientul fiecaruia dintre Noi, Dar arareori le mai Dam interpretare: crucii, robmului, cercului, spiralei, patratului, hasurilor etc.